Selskapslokale i Stavanger

I første etasje ved Strandkaien 34, finner du et sjarmerende og unikt selskapslokale som bærer preg av byens rike historie. Konstruert fra gulv til tak i utsøkt tre- og murverk, gir dette flotte lokalet et varmt og imøtekommende inntrykk som får enhver besøkende til å føle seg hjemme. Med et hyggelig og romslig lokale, et storslått, vakkert langbord, et velutstyrt kjøkken- og barområde samt tilgang til bra lydanlegg og prosjektor, har man alt man skulle trenge for ethvert arrangement.

Plass til 70 gjester

Rundt langbordet er det sitteplasser til 26 gjester med fullt servise og dekketøy, men lokalet kan romme opptil 70 stykker om langbordet ikke skal brukes. Kjøkkenet har alt man skulle trenge av utstyr og hvitevarer, og den sjarmerende, rustikke bar-seksjonen er utrustet med et stilig tappetårn, øl- og vinglass, og god plass til oppbevaring av øvrig drikkevare.

Mens mange av våre gjester tar med mat og drikke selv, hjelper vi etter avtale gjerne til med både planlegging, bestilling, matlagning og servering om dette skulle være ønskelig. Langbordet blir også selvsagt dekket på med fullt servise, glass og dekketøy, og utvask av lokalet er inkludert i prisen.

Utleie

Lokalet leies ut til både privatpersoner og bedrifter, til dag- og kveldsarrangementer, og til arrangementer som varer over flere dager med mulighet for å profilere en banner på utsiden av bygget. Les mer om bruk av lokalet til konferanser og møter i arbeidslivet.

Ta en tur i vårt lokale her