Sentralt i Stavanger

Strandkaien 34 er et historisk selskapslokale. Bygget er tilpasset en rekke ulike sosiale sammenkomster. I veggene sitter 400 år med historie og bygget har en autentisk stil både på innsiden og utsiden. Fasilitetene har en mer moderne standard. Under kan du lese noe av hva vi kan tilby.

Mat & drikke

Lokalet byr på et helutstyrt kjøkken med industrivask, oppvaskmaskin, kokeplate, stekeovn og kjøleskap – som kan brukes av leietaker om ønskelig. Ved siden av kjøkkenet finner du en sjarmerende, velutstyrt bar med glass og tappetårn.

Leietaker kan ta med egen mat og drikke, men med avtale stiller vi gjerne opp med å anskaffe alt som er ønskelig til ditt arrangement. Inkludert i leien får du fullt opp av dekketøy, bestikk og glass til 26 personer.

Lyd & bilde

Lokalet er utstyrt med moderne lydanlegg, prosjektor og tv. Det er også selvsagt mulighet å koble seg til internett.

Toalett

Det finnes to toaletter i lokalet.

Utvask

Utvask er inkludert.

Transport

Det finnes flere parkeringshus i områdene rundt bygget som fks. ved Domkirken, Valberghallen, Herbarium og ved Skagen Parkering på undersiden av Posten, flere av dem med lademulighet for elbiler.

Med lokasjon midt i Stavanger sentrum er det lett å ankomme via kollektivtransport fra alle kanter, og man kommer seg til lokalet fra busstoppet på bare noen få minutter uansett hvilken retning man kommer fra. Vanlige busstopp å gå av med er Henrik Steffens gate ved Bethel på Løkkeveien, eller ved Olav Vs gate ved Breiavatnet.

Antall gjester

Vårt selskapslokale har en kapasitet på opptil 70 personer dersom langbordet ikke skal benyttes. Ved langbordet er det sitteplasser til 26 gjester, dette med fullt servise og dekketøy.

Pris & reservasjon

Ta kontakt for eksakt pris. Kostnaden vil variere etter antall, tid og arrangement.